-

Det här året ser jag fram emot… Väldigt många saker!! Men just nu, sälen med bästtiiiiss och sommaren helt klart! vill ha sommar så sjukt mycket, fyller 15 då och får moppeee. 

 

Den filmen jag skulle kunna se om 1000 gånger är… Believe Movie, Never say Never dom filmerna tröttnar man aldrig på seriöst! 

Jag har största crushen på… ofccc, Justin!! lite mer kärlek än crush kanske men ja.

 

Det finns en sak jag inte kan leva utan… mobil kanske? alla har ju sin mobil överallt så ja. Men kan ju inte leva utan mina vänner, familj, mat osv haha;)

 

Det finns en låt som alltid gör mig på bra humör... hmm, svårt finns så sjukt många! Men beautiful med Carly ray jepsen och Justin. Vet inte men blir alltid glad när jag hör den. Får en sån God feeeling!! 

 

Pinsammaste saken jag någonsin gjort… shiit, asså kommer aldrig på sånt här när man väl ska komma på haha. Men en gång gick jag ut efter jag duschat med handuk runt om mig såklart och trodde Johanna stod utanför dörren så var de min brorsas kompis, och jag hade liksom: Johannaaaa, ja kommer vänta!! så öppnade jag as fort så stod han PRECIS utanför skiiit nära, haha de var fett pinsamt irl.. fick lite lätt chock. Ja bah: jaha, hej..?

 

Om jag var tvungen att leva på en maträtt resten av livet… tacooooos kanske? nä kanske typ spaghetti med köttfärsås, de tröttnar man väl aldrig på?

 

Om jag var tvungen att flytta till ett annat land skulle jag flytta… Usaaaaaaaaa!! Om det skulle vara i Europa så skulle jag såklart välja London eller Spanien.

 

Om du fick önska dig vad som helst, vad skulle det vara då… Få en dag med Justin Bieber ;DD'

 

armband






tröött

åh, nu ligger jag äntligen i sängen haha, torsdagar blir alltid väldigt långa för mig. 
Slutar skolan sent, sedan konfa och gudstjänst. (måste gå på gudstjänst för att jag konfimerar mig) med de är faktiskt inte så farligt! ganska skönt. Tände ett ljus för en spc person där idag.. 
 
Weelll well, så ja kom hem vid åtta ungefär, då åt jag, tvättade håret, tog bort min smink o allt sånt där! Så nu ligger jag äntigen i min efterlängtade säng och ska kolla lite bloggar och så nu sen blir de nannaaaa, alltså sova!
 
vet att de är ganska tråkiga inlägg, men ska försöka slänga in lite bättre inlägg. Men ja. Puss!
 
haha, har typ inga bilder på dennna datan men hittade en gammal bild på mig och elivrisen :D
 
 

Confident - Justin Bieber

åh, bästa

Snöö

hejsan! Asså de är sjukt mycket snö ute nu, så ja på rasten idag var vi ute ocj hade lite snöbolls krig, haha ;)
Varit en as chill dag idag! Förts lektionen planterade vi ett disco som vi ska ha för mindre barn, 😂 sedan var de no men vi hade typ håltimme. Läraren var inte där.
Sedan var de spanska, och ja de var de 
Ända jobbiga och är 
Så lättad över att de är över nu
för vi hade en ganska svår läxa 
tills idag, så nu äntligen är ja liiiite läxa fri. Men nästa vecka så är de tusen 
Saker igen..:/
Nu har vi matte, men läraren är inte här
så vi kollar på en film! Rätt spånade film
faktikst. Sedan är de hk! Vi ska göra 
smoothie.


Vi hörs sen! Krammmis🌟

ja och Jonna tyckte våra armband var väldigt fina idag, hahah


skola skola skola

Så mycket skola, haha dagen idag var jätte chill, sista lektionen hade vi vikarie
Så då jobbade typ ingen hehe.
Hade lite snöbolls krig idag med,
För nu är de verkligen skit mycket
Snö ute!!
Efter skolan sp pluggade 
ja bara spanska, engelsk och sådär.
sjukt tråkigt, så har inte så mycket
att skriva. Ska nog gå O lägga mig 
Tidigt idag så slipper ja vara
så trött ;) men vill de ph!
Vi får se.
Nu ska ja göra en skylt till en video till 
Justin Bieber. Sprid!

Kramis!



💗

hejjjjjjjj!åh är sååå trött nu va, men måste kolla ph som börjar om tio min haha, seminfinal idag juuu! 
Idag följde jag hem Jessica hem, vi gjorde amerikanska pannkakor, spelade NHL och lyssnade på musik osv :)
Sen var de träning klockan sex o nu är ja hemma och har duschat och ätit. 
ska nog ha en frågestund snart så ni veeet! Nä nu ska ja gå och borsta tänderna så ja kan lägga mig efter ph, hadee!

Btw: håller på med en videofyme film😊



Seger!

tjoooo, vi vann matchen med 4-3 sjukt skoj och bra! För de var vår första serie match, så de var gött att vinna. La också ett rätt snyggt mål😬✌️

Nu ligger ja på mitt rum ocj lyssnar på musik och ska snart plugga lite mer so. Har hjälp syrran att städa hennes rum främst hennes garderob, åh den är så fin, de är som en "walk in closet" så ä lite avis haha;)
Har packat inför skoldagen imon, lagt fram kläder och så, så de är gött.
Var och handlade med pappa förut
Så köpte massa frysta bär då, så imon ska jag göra smoothie till frukost!
Bra start på dagen 😊

Vi hörs, kraaaam



Daily inspo















godmorgon :))

Godmorgon på er! Somnade hur fort som helst igår så vaknade ganska tidigt imorse, halv nio tror jag? Då satte ja på ett avsnitt av the oc, resten av morgonen har jag bara legat med datan i sängen ätit frukost osv. Tog en dusch för inte så länge sedan också, O målade naglarna. 

Idag så ska ja spela match vid tre, så taggad. Vi SKA vinna 👏👏
Så ska snart äta lite lunch och sådär, väntar också på att min mamma ska ringa för hon är utomlands, asså åh va fusk , men de är Hon värd. 


Hoppas ni får en bra söndag! 



Lördag



åt så god middag för en stund sedan, man typ grillade köttet i någon gryta osv, super gott.


hejsanhejsan

hej på er! Helg nu, så gött! Efter skolan så åkte ja pulka med masaa tjejer, haha sjukt skoj. Lite töntigt kanske men asså de är as kul! För vi är ju lite crazy i backen. Sedan gick ja hem och käkade tacos med familjen, åkte ju till pappa idag, och nu är jag hos Johanna och ska sova här. Linnea kom en stund på kvällen också, vi åt lite frukt sallad, snackade och kollade på tv. Imon blir de nog kba och lite så men jaa :)

Hoppas ni haft en bra fredag!!2 Bilder från idag.





..:( kommeralltidvaraenbelieber








SÅ SANT. hatar dom så mycket, asså tycker så synd om honom..








torsdag✌️

är på konfan just nu! Så vet inte riktigt vad jag ska blogga om just nu , händer inget på skoldagarna. Men imon är de fredag Wihoo, har typ inga planer inför helgen, lite skönt men ifall någon av mina kompisar läser detta och vill sova över i helgen, kika eller smsa nuuuu👋

Åh längtar så mycket till sportlovet för då ska ja följa med mybestfriendo Jonna till Sälen! Bara 17 dagar kvar!! Kommer bli bäst, 

Vi hörssssss



Mellis

Tjena! Nu är ja och Jonna hemma hos fille och vi har precis käkat lite mellis och pluggat no, so och språk. Nu äntligen är vi klara!! Gött så nu ska vi kolla på någon serie eller något sådant!

Samma gamla onsdag i skolan idag, gillar inte onsdagar :( så jobbiga lektioner och korta raster ..

Ikväll ska vi på innebandy träning och sådär, men ha de g! Kram




TröööttiS

tjoooooo, ja dagen idag var bra haha. Asså så tråkigt att skriva om sin dag när man ändå bara är i skolan typ? Men iaf, ungdomsmottagningen som vi var på var väl helt okej! Slapp spanskan iaf 👏
Efter skolan gick ja hem och pluggade, rätt mycket plugg nu..:/ gjorde också amerikanska pannkakor, dom blev super goda men gooosh vad mätt man blir på dom! 😬
weeell, imon så ska jag iaf hem till Felicia med Jonna, så är vi där äter osv sedan åker vi tsm till innebandy träningen som börjar vid sju. Gööött!

Ska be mamma förhöra mig så ja sedan kan kolla på the oc, asså så mysig och bra serie!' Kolla på den!!!

jonnaaa
fille och Linus på bilden, haha;)



Hemma.

Hej bloggisen, nu har jag precis duschat för kom hem från innebandy träningen för inte så länge sedan. Innan träningen var jag lite seg och kände inte alls för att gå men sen när ja kom dit så var de as kul, alla var verkligen positiva och glada och de var bra stämning osv haha;) efter träningen satt jag och några tjejer till och kollade på killarnas match. De är de som har hänt idag stort sätt.

Snart ska jag kolla på PLL tror ja, asså måste göra deeee😫😫 så spännande!!sen ska ja sova😴

Imon så ska våran klass till någon ungdomsmottagning? Haha får se hur de blir! Vi hörs puss 







PLUGGA

bloggar sen, neeeeeed to studyyy😫



5 bra appar

här är fem st roliga appar som jag använder rätt ofta på mobilen, tänkte dela med mig ;)




1. Mega jump 2! Ett riktigt roligt spel, spelade alltid 1:an förut men nu har 2:an kommit.

2. Snapchat ofccc! Haha älskar snapchat tycker de är så smidigt och roligt att snapa med kompisar. Tror alla vet vad de är. 

3. Podcaster. Jätte smart app där du kan lyssna på olika podcaster, en podcast är ju då när pratar om olika ämnen typ som en radio. Själv brukar jag lyssna på Nicole falcani och chloes poddcast och Andrea hedenstedt och Matilda. Finns massa!! Perfekt när du ska sova, åka buss, eller vad som helst.

4. Weheartit, åh bästa appen. WEHEARTIT är en app fullt med bilder! Där du har ett konto och kan gillar massa olika bilder och lägga dom i album och sådär, följa andra osv. Hittar såå mycket fina och inspirations bilder där. Älskar att vara inne på weheartit och bara skrolla haha;)

5. Bucketlist. As najs app där du kan skriva på bilder. Alltså sånna där bilder typ "typicalgirlthings" eller "beforeidie" bilder typ! Haha ;) ladda ner den så fattar du. ✌️

sen såklart alla "sociala appar" använder jag ju hela tiden så som, instagram, vine, Facebook, tumblr, blogg.se. Men dom vet alla så lite tråkigt😊








tjoooo

hej på er! Idag tig jag en lång sovmorgon och sådär, kollade lite på the O.C , sedan åkte jag iväg på match. De gick la sådär, vi förlorade men tyckte vi kämpade på bra! De var bara en tränings match så yes. Efte de så åkte jag och kollade på syrrans match då haha, och nu äntligen är jag hemma och har precis duschat. Snart ska vi äta lassenge , sååå gotttt 😍 
Ska kolla på PLL innan jag lägger mig sedan också, ett nytt avsnitt kommun ut här i veckan. Spännandeee!

Hoppas ni haft en bra helg. Vi hörs!!
Johanna, jag och Lill syrran, gooosisar❤️



New in!

mamma var och hämtade ut denna tröja till mig idag, har kollat på den jäääätte länge och nu hade dom 50% rabatt så då passade jag på. De är då en typ virkad, långärmad tröja ifrån odd molly. Så söt!!💗 verkligen älskar den.

- 750 kr (efter rabatten) på design only.


där bak i nacken.


 

..

Hej hej! Nu har jag precis kommit hem, jag och Johanna var och sjöng på scen då och de gick jätte bra. Bara en sak jag blev besviken på så orkar inte skriva så mycket. Men yes, de var jätte roligt iaf!! 👏

Ikväll ska jag kanske träffa några, eller bara chilla med familjen och så.:)



livet är inte alltid på topp ..



orkar inte :/

DET SNÖAR SÖNDER

Shit nu kommer verkligen vintern! Där jag bor så har de snöat jätte mycket i två dagar nu, kul men lite segt för vill ha sommar.




kladdkakaAa

hejsan! Idag efter skolan så åkte jag in till stan med johanna och Jessica. Där träffade vi Samuel och Annie med. Men ja., vi gick då och tog en fika på espresso house, haha åh jag och Johanna har längtat efter den kladdkakan hela veckan😍 så nu äntligen blev de av. 
Köpte även en body lotion, för man fick två för en och asså den luktar hur gott som helst! Sedan köpte ja även en bh på reaaaan.Nu sitter vi på bussen hem iaf, bloggar mer sen. Kraaaam!!




Nike air

Har sett att dom här skorna ifrån Nike är väldigt populära! Själv tycker jag dom är rätt så snygga. Liksom till ett par jeans en vanlig dag, sedan verkar dom vara sjukt bekväma också! Vad tycker ni?:)
låga eller höga?



Natti

Godnaaaat!! Nu ska jag sova, haha nu kan ja lägga mig lite tidigare nu när de inte är Ph. Hoppas ni haft en bra dag! Friday imon, Wihoo.

Natti!



4 mascaror

måste verkligen köpa mig en ny mascara, använder the rocket och ja, de är lite utsliten nu så måste inskaffa mig en ny. För de används ju så ofta!

Men här är iaf fyra st som jag har kollat in lite som verkar sjukt bra!! 

- they real ~ benefit
- mascara från YSL
- telescopic ~ Loréal Paris 
- Helena Rubenstain mascara 
 (Visste dock inte namnet på YSL och HR mascarorna)




Farmor och farfar

Hej hej! Nu är jag brorsan, syrran och pappa hos farmor och farfar! Vi har ätit middag och så. Skolan idag var väl som vanligt och konfan var as seg. För ja var så trött..😣 imon är de fredag och åhhhh vad skönt det ska bli med helg igen!! Imon ska jag nog inte till kba med några kompisar och på lördag så ska jag ju uppträda med Johanna, kommer bli as bra! 
Tänkte göra ett inlägg i helgen på typ hår produkter som jag använder och sååå, kanske en frågestund snart?

Hare bra ! Krammmmmm
Felicia, jag, Johanna, linnea och Kajsa i skolan idag❤️👏
freddan tog bilden✌️ 


Sorry

Hej! Jag vet bloggningen har varit as dålig denna veckan men asså ja hinner typ inte , de är sååå mycket andra saker som ska göras.. De är as svårt nu när skolan är igång dagarna går liksom hur fort som helst och när man kommer hem. Från skolan är man trött och så ska man göra tusen saker, så glömmer man bort bloggen. Men!! Jag SKA bättra mig, så va inte oroliga jag ska inte lägga ner eller så men ja ska försöka så gott ja kan och så.


Nu sitter jag och äter frukost och 
snart ska pappa köra mig till skolan.
Sköööönt, slippa ta bussen 😂
Idag är de bara vanliga lektioner och efter skolan har jag konfa. Så yes, nu måste ja skynda mig lite. Kramis


ja och jonnisen igår på matchen! Vi kollade på damernas match efter våran träning ✌️


dontworryyybeeehappyyyyy

hejhej! Nu är jag i skolan och har rast efter lunch. Ja jag och fille satt och sjöng den låten som är i rubriken på bilden så nu har jag fått den på hjärnan haha, men budskapet är ju rätt bra?;)

Nu börjar vi puss

Wow två olika effekter 

true

alla läs:)



dö vad snygga

såg den här bilden på weheartit. Haha lite annorlunda men sjukt fräcka. Helt kär😍



snöar!!

Hej på er!! Shit de är så mycket nu när skolan har börjat.. Men försöka blogga så mycket jag kan! De är så mycket tider man ska passa, läxor, träningar O allt. Men jaja. Idag så var jag hos Jonna efter skolan vi tränade inför på lördag då vi ska uppträda. Ska bli jätte skoj! 😊
ÅHHH längtar så mycket till sportlovet för då ska jag följa med Jonna till Sälen. Kommer bli bäääst ✌️ Så taggad!

Hade beep test på gympan idag med, de gick la bra. Men man ska förbättra sig på sju veckor så de blir säkert bra haha, så var jag på innebandy träning förut också och fick köra med min nya klubba ohhh ja älskar den. Är jätte nöjd med den och märker stor skillnad. 💗
Just de, de snöade förut!! Haha äntligen lite snö iaf. Hoppas de blir sån där go kram snö ni vet? Haha så cozy. Fast vill att de inte ska stanna sååå länge för vill ha sommar 🌟
Snart börjar PH!! Wiii✨🙈
Vi hööööörs, Kramis!
Ja fille och Jonna 👋

2 favoriter just nu!

 
 
 

dagen innan skolan :(

Hejsan fina blogg läsare! Hoppas ni har haft en riktigt bra dag hittills. Har faktiskt ingen söndags ångest idag! Så de är ju bra haha.

Johanna och Johanna gick hem vid tolv ungefär. Då hjälpte ja pappa lite och så snackade vi lite om en super bra sak och ja är så jävla glad rent ut sagt😂
Well, sedan så tog ja på mig tränings kläderna och gick ut och sprang i spåret. De var riktigt skönt, de var väldigt friskt ute 👏
Nu har jag hängt upp nya gardiner i mitt rum, eller typ vimplar och fört över mina 2000 bilder som jag hade på mobilen till datan. Så de känns otroligt skönt.

Ikväll så kommer farmor ocj farfar hit så ska vi ha lite kalas för mig brorsa. Äta god middag och efterätt. Filip har ju fyllt år så ah vi ska fira honom så ska han få lite presenter osv. Så ser min söndag ut. Gött. Vi hörs kram:)




kommeraldrigpårubriker

hej! Idag så har jag åkt runt typ överallt, Göteborg , freeport, Ikea osv. Köpte även innebandy klubba dåååå! Så nöjd och är jätte pepp på att spela med den.

Ikväll så har jag Jonna,jojo sändigt live, haha de var as skoj för de var rätt många som lyssnade! Sedan gjorde vi någon spel sak, asså roligaste var ju när Johanna knacka på en granne ocj bah: har ni sett min svarta katt den ger jätte mycket otur så måste hitta den snabbt.😂😂
Och klockan var ju typ tolv, så han som
Öppnade stod liksom i kallingar😂😂

nu ska vi sovaa tror ja. Så hoppas ni haft en go dag! 
klubban :)



its friday, fridaaay

hej!! skolan idag var jätte chill faktikst. Haha sista lektionen på gympan var ju as skoj. Idag så åkte jag till pappa då. Byter på fredagar. Åkte hem och så för ska fixa med mitt rum eftersom jag var på ikea förra helgen blir det va? Så fixade typ små detaljerna förut och röjde lite och sedan hjälpte jag till med att laga tacooooos, nu efter maten så ska vi sätta upp min tv bänk. Så ni får säkert bilder ikväll! 
Imon så ska jag in med min syster och magdalena för pappa ville att vi skulle kolla på ny soffa, tv bord och lite annat till vardagsrummet, för jag och mina syskon, vi har ju alla blivit stora nu så lite förändringar måste göras haha ;)
 
Sedan så ska jag nog vara med johannorna och såå, så sover dom här. Så de blir toppen! Tyvärr ingen match i helgen :(( just de jag ska ÄNTLIGEN köpa en ny innebandy klubba imon, åhh ska bli så skönt för de behövs verkligen. På söndag så ska jag nog ta en spring tur eller något. De är de som händer denna helgen, riktigt skönt faktiskt och ska verkligen njuta av ledigheten hahhaah. 
hare braa, pussss. 
 
 

taco kväll!

Vi äter nästan alltid tacos på fredagar, så taco kväll ikväll. ;)
 
 
 

little talks

hejsan! Idag tog ja bussen med Jonna till Jonna då, faktikst helt okej dag idag i skolan haha, anyway så sjöng vi lite, kollade pll, åt mat, gjorde lite engelska "läxa", spelade donkey på Wii haha roligaste spelet! Och åt apelsin, mycket vi fick gjort. Men vi ska sjunga "little talks" och "as long as you love me" så de kommer bli toppen!!

Imorgon är de fredag!! Gööööttt🌟






Pretty little liars

Åh den nya pll avsnittet kom ju upp igår! Kollade på de idag för hann inte igår men de va sjukt bra och nu förstår man allt osv! För hade typ glömt av hur de slutade sista för de var så länge sedan, men hoppas de börjar komma ut regelbundet nu. Så spännande 💗👏





Sminkrutin

när ja verkligen orkar så brukar jag sminka mig såhär till skolan! Vissa dagar bli de bara concealer och mascara, med de varierar! Men här är de iaf! Tänkte bara skriva sakerna och i ordning :)

1. Alltid concealer först! Fit me concealer-maybeline new york.
Blandar ut de med borste ifrån ecotools.
2. Puder ifrån bare minerals. Puder borste ifrån Idun minerals 
3. Hoola bronzer ifrån benefit. Lägger 
De med borste ifrån real techniques 
För att få lite liv ocj färg i ansiktet.
4. Mascara the rocket ifrån maybeline new york, och ibland doll eyes ifrån lancomé. Böjer alltid ögonfransarna innan också!
5. Lite eyebrown fix från hm
6.Sedan finish!! För att sätta allt på plats så sprutar jag en face mist ifrån the body shop.
Sist lite eos - sweet mint på de!

Hoppas ni gillade de, Kramis 💗

min smink rutin

Ikväll kommer min vardagliga smink rutin så håll utkik! 



Skolan

hej! Nu sitter ja i skolan, och jaaa åh de är verkligen jätte tråkigt men de måste göras så bara att köra !
Men iaf de första man fick göra när man kom hem igår första dagen, sätta sig ocj plugga.. Nu börjar de igen...

Idag ska jag följa med Johanna hem så ska vi nog anmäla oss till en sång tävling, våran "manager" haha nej men typ kontakt brukar säga till oss ifall de kommer någon sång sak så då ska vi träna på två låtar idag och sådär.

Nu kan ja inte skriva mer, puss



sommaaaaaaar

bara jag som längtar så sjuuuukt mycket till sommaren, asså nu vill jag bara ha sommar vääärme. Bli brun, sena kvällar, stranden, sola, bada,
denna sommaren blir de ju åka mopppeeee, ha sjukt skooooj åh va ja vill ha sommar, älskar sommaren✨









Skola imorgon

Hejhej! Idag vaknade vi typ vid elva eller något, sedan så gjort vi i O*rdning oss och åt frukost och sådär! Vid typ ett så tog jag Stina och Johanna bussen till onsala, hem till Stina. Vi tog en power walk runt om i onsala. Åhh de är så fint där!! Så sprang vi lite ocu sådär, sedan gjorde vi typ lite övningar 😂 lagade lunch och hade allmänt skooooj!! 

Nu har jag precis tvättat håret och lagt fram kläder till imon och fixar lite tills imon osv, för vet att ja kommer vara rätt så trött imon på morgonen för de var länge sedan ja gick upp så tidigt 😂 så vill ha de mesta fixat ;) skolan börjar ju imon och asså neeeeej är inte alls taggad för de!!
Men de är skönt att de är helg snart igen, men ah. 
Ligger och lyssnar på podcaster nu och ska snart kolla på pH som börjar! Ska nog inte kolla på hela för måste komma i säng för vill inte vara allt för trött imon, men yeeeees! De var denna dagen typ, hoppas ni haft de bra! 





Så snygga saker 💕


Loveeeeeeeee it 

Grattis brorsan på din 18-års dag

grattis bästa brorsan, fast vi bråkar rätt ibland så är du ändå den bästa brorsan, haha 🌟✌️ 18 år nuuuuu, shiiit 




Ikea, fira bror, sleepover

Som rubriken, de är dagens planer !
Just nu ä är ja på Ikea och handlar saker till mitt rum! Så de känns bra för vill verkligen bli klar med de nuu. Ni kan få bilder på de när de är klart! ☺️

Sedan kommer lite folk hem till oss och så ska vi fira min store bror Filip som fyller 18 år idag. Så då blir de Goood mat och efterätt och paket öppning osv. 

Vid 6-7 någonting så kommer Stina Johanna ich sover hos mig så de blir skoj🌟

På onsdag börjar skolan och ja orkar verkligen inte-.-
Hare bra kraaam💕




breakfast


Goaste frullen, färskt bröd med smoothie❤️

hundvalparna

här är lite bilder från nä vi hälsade på hundvalparna, asså hur söta? Föööör söta! Dom var så gooosiga





inspo💗

queeeeen B

ALLVARLIGT , ja vill ha sommar!

Så sjukt res sugen :( trött på allt vanligt

vill tillbaka till den här stunden så sjukt mycket....:(



panduro

var i Gbg förut med mammi och Nora och var inne på panduro? Heter de så?
Haha, tråkigt butik tycker jag ..;/ men min syrra skulle göra någon väska eller ngt. Men anyway, då köpte ja en vanligt svart iPhone skal och diamanter typ, så tänkte ju då att jag ska sätta på dom på skalet så blir de ju fiiiint haha! sover hemma inatt ocj så får brorsan fyller ju 18 år imorgon! Så vi ska ha lite firande och sådär hemma imon. Shit vad tiden går fort! Kommer ihåg när vi var små och körde runt med hans stora leksaks bil som han fick i julklapp, haha;)

Två kompisar sover även över här imon de var längesedan så de blir myyys!

Kramis



hur gulligt?




gla tjej

Hej! Förlåt för ja inte bloggade igår, eller ska man säga förlåt för de? Haha skitsamma. Men iaaaaaf, igår så sov jag hos fille då med Jonna! De var jätte mysigt ocjh roooligt, vi åt "fruktsallad" ringde en spc person, haha sjukt skoj.
Sedan kollade vi på en film, "bitch kram" den var la bra. Inte riktigt min typ av film men ja:)

Nu har Johanna åkt på spaa😩 seriöst:( men hoppas hon får de gött där! Ja och fille har precis ätit frukost och nu chillaaaar vi. Ska nog åka hem om en stund för har lite saker ja måste göra.

Just de, vi kollade på dom två första avsnitten på the O.C har länge velat kolla in den serien, och den är rätt så bra än så länge. Ska forsätta kolla på den iaf! Fick med mig ett par jeans hem
Igår, de gick snabbare än vad jag hade trott, så nu äntligen har ja ett par "ljusa" jeans , köpte även en super söt ring ocj lite andra sakeeeer. Nu orkar ja inte skriva mer! Hare braaa, puss



jätte dåliga bilder men ah.


🙈

tjoooooo !
Nu har jag precis ätit lite pannkakor
Och ska snart åka in till stan med mamma för ska köpa ett par nya 
Jeans till mig, ifall jag hittar några. De är så svårt hitta jeans!
Men yes, ikväll ska jag sova hemma hos fille med jonnisen också! Så de blir säkert braa👏 
De är de som händer idag! 

Smörjde in mig med någon slags brun sak, "flash bronzer" ifrån lancome som mamma hade köpt. Man ska få en liten brunare toutch i ansiktet, inte alls mycket men lite! haha var lite nyfiken på prova bara. 

Ni får ha en bra dag (skriver typ alltid de) men jaja krammm

JUSTIN la ut denna 🙈 yeeeees jelena, so happy 😍


namns dag

Igår hade ja namnsdag de var Svea! Jag heter de i mellannamn så vi brukar fira min namsdag då eftersom Gry inte finns med haha ;) så firade lite min namnsdag idag hos mamma då för firade ju den hos pappa igår 😂✌️
Namnet Svea är faktiskt en symbol
För landet Sverige 😬
Weeell well, fick en älskade vecko revyn, dom tidningarna är riktigt bra och så åt vi lite Magnum Glaaass, 
Lite lagom sådär bara! 
Inget jag tycker man ska fira super stort sådär men ändå lite hehe.



Johanna här ✌️



Heej Grys läsare. Följ min blogg nattstad.se/joot

matchen

hej, nu har jag precis kommit hem från matchen och väntar på att maten ska bli klar. Sedan ska jag duscha, fixa mina naglar och lite med mitt rummtror jag och sen kolla på någon film eller så! Rätt soft kväll. Matchen vann vi med 
15-3 jag la 3 mål så de var gött och alla kämpade jätte bra så de var jätte skoj😊

Hare braaaaaa Kramis 💕



godmorgon

Hejsan! Vaknade vid halv elva eller ngt och har bara typ slappat sen dess. Vid fem eller ngt så ska jag åka och spela match så match tagg nu dåå!
Händer inte så mycket mera, skulle sovit över med some friends idag men de gick inte ..:/ så vi gör de på söndag ist! Idag kväll eller imorgon kväll så ska vi åka och kolla på hundvalpar, och nej inte för att köpa utan för att vi "känner" hon som har dom så vi ska kolla på dom ocj jag ääääääälskar hundvalpar valpar över huvudtaget så de ska bli så myyyys längtar 💕

Ni får ha de bra! 


haha ja har min klänning på mig på sista bilden så ni vet 😂


Godnatt

natti natti, vi hörs imon! 😴😴🌟🌚🌌🌛


Mitt 2013

Detta året har varit lite upp och ner, dom flesta har sagt det och de tycker ja med, men absolut så finns de så mycket minnen från 2013 som är offörglömliga. Tänkte skriva lite om 2013 det som har varit bäst under 2013
 
I februari så åkte jag pappa, magdalena och min syster till alperna med en annan familj som vi känner! Vi åkte då till österike till alperna och åkte skidor. De var såå coolt. riktig upplevelse, liksom fjällen i sverige och så är verkligen inget om man jämför med de! Jag älskar att åka till fjällen och sälen såklart, men alperna var riktigt coolt. Vi var där i en vecka ungefär, vi åkte skidor varje dag (de var såå god mat där haha) på hotellet så lärde man känna alla som jobbade där och så haha så de var as mysigt. vi träffade också lite folk osv. Så de var verkligen jätte skoj med en skidresa. love it :D
 
 
April, OH MY GOD. justin bieber konserten den var helt SJUUUUUUK. 23 april 2013 kommer alltid ligga nära hjärtat.  att se justin med mina egna ögon de var heeeeeelt sinnes. se den personen som man älskar så himla mycket så de inte går att beskriva, att få se honom som man har drömt om i fyra år de var verkligen de bästa i mitt liv. magiskt. grät så himla mycket och var så chockad. älskar honom så mycket.
Åkte till Stockholm med Johanna och Johanna och den " resan" glömmer jag aldrig. 
Vad i Stockholm och shoppade ich var en sväng ner i Skåne också!
 
Midsommar i Lysekil  med Johanna 2013 hahahaha shiit vad kul de var!
 
Sedan kom ju sommaren och de var jätte kul verkligen, fick många roliga dagar och minnen! åkte upp till ljusdal med familjen hos mamma då och älskar att vara där uppe. Mina kusiner bor där och mycket av min släkt så de är typ som ett andra hem för mig. så de var jätte mysigt och roligt. har alltid så kul där uppe och med mina kusiener. Hade sjukt roliga kvällar med kompisar och hittat på massa skoj!! Shit vad jag kommer ihåg massa saker från sommarlovet nu haha!  Lenhovda denna sommaren men Jessica och Annie var också huuuuur bra som helst. Lenhovda killarna asså, goaste. Finns så mycket att berätta om de men de gör ja inte här.
 Pappa och Magdalena hade en skit stor sommar fest då Annie var med och hjälpte mig de var så skoj! Dom gifte sig detta året så var på mitt första bröllop då hehe, och sjöng i kyrkan! Fick även en oförglömlig kväll med massa Tjeckien ifrån Tjeckien utbytet som vi har i våran klass. De var sååå roligt!!

Sedan började skolan och jag anmälde mig till konfan, och var på konfermationsläger de var jätte skoj! 
orkar inte skriva mycket mer nu, men de finns så mycket mer som har hänt 2013 men ja orkar inte skriva mer sorry,.. Julafton och nyår 2013 var som sagt jätte bra också! Jag taggar verkligen 2014 nu, kommer hända massa roliga saker. Kan skriva mer om de i något annat inlägg. Här får ni massa bilder från 2013☺️
















lite nyårs bilder

hej! hade en jätte bra nyår igår, så jäkla kul är det att smälla haha, ett o annat hände ju.. hahah sjukt skoj!! 
orkar inte berätta så mycket, men annie och johanna var här igår och så två andra familjer och gäster. Jag johanna och annie gick till Sofie på "tjej middag" vid 7-10 ungefär. Men gästerna här hemma kom vid fem och vi kom ju tillbaka så vi hann ju umgås med dom och så med. Så vi och alla ungdommarna var ute och smällde och lite så, sen på tolvslaget så smällde de ju på as mycket så de var najs. Vi gick ut lite till osv osv sedan hade hade jag johanna och annie de skööj! Vi somnade väl vid 4-halv fem. och vaknade vid halv tolv, så idag har vi bara slappat  ( lite kuddkrig på morgonen hahah) vid fyra typ gick vi till pizzerian och käkade pizza. 
 
Nu är de iaf ett nytt år vilket känns lite konstigt haha , men hoppas verkligen detta året kommer bli braaa, de kommer de!! hoppas ni alla hade en bra kväll och så igår. Pussss!
 
 
 

GOTT NYTT ÅR

HOPPAS ALLA HAR DE JÄTTE BRA OCH NU TAGGAR VI 2014, gott nytt år!