äntligen fredag!

hejj!! 
åh så skönt med helg och komma bort från skolan lite. detta är dock inte den bästa fredagen och är inte på bästa humöret av många olika anledningar men orkar inte ta de här. Imorgon blir de innebandy match och stan på dagen och ska nog sova över med några kompisar efter matchen, med tanke på att de är Justin födelsedag imon! Kan inte fatta att han fyller 20 år, tänker fortfarande på tiderna när han släppte never say never, när han överraskade den där tjejen från ellen show och one time videon.. Åh de känns verkligen som igår typ :p saknar deeeeeee so bad.
Sedan att de inte blev något på söndag är de ju lite kul att sova över med friendos ist ✌️ Men vi hörs lite senare! hoppas ni får en bättre fredag än mig. Kram!
meeeelliiiis 😋


a day of my life!

gryridell.blogg.se


STARBUCKS

köpte starbucks förut, caramel cream! asså godaste smaken, sjukt god! Älskar starbucks ❤️👌



Wiiee

Nu sitter jag på pendeln till Gbg! Vi ska göra något med konfan! Vi vann matchen med 6-5 igår och ja la mål och assist, Wihoo ocj på lördag ska vi möta dom igen fast hemma så dd är jag taggad för! Fast längtar sjukt sjukt mycket till söndag. Båda proven gick hyfsat bra idag ocj jag gjorde mitt bästa,  Nu ska vi av. Puss!


hahaa bääst


Studiedaaaag

hej! Idag är de studiedag. Så himla skönt att just vara ledig på onsdag. De blir liksom ett break mitt i veckan, as bra ju. Så de var skönt att ta sovmorgon imorse. Tyvärr kan jag inte typ göra något kul eller så idag för hela dan går ändå åt till att pluggga.. Lite tråkigt men bra att man kan plugga hela dagen så slipper man stressa med de på kvällen om de vore skola. Har nämligen två prov imorgon och ett på fre. Imon har jag spanska prov som jag känner att jag kan ganska bra nu så de får gå som de går. Sen har jag hk prov med och den "redovisningen" är jag väldigt nöjd med och kan så de är bra, så har inte jääätte mycket kvar nu men japp. 
 


Förut idag vid elva halv tolv åkte jag med min syster och pappa in till stan. Hon skulle köpa nya fotbolls skor och jag skulle fixa ett sparkonto, För de har jag velat göra länge nu! Så här ska de sparas pengar, (hoppas ja) haha ;)
Sedan var ja och min syster och kollade inne på en affär som hade fått in massa fiiint, så var suger på att köpa något MEN måste hålla mina pengar nu till stockholm i helgen! Jag och johanna har spanat in lite affärer som vi ska gå till när vi åker dit, tagggad!!
 
Snart ska ja äta lunch och plugga lite till och sedan blir de match. Samling 17:30 , ska bli kul att spela match idag haha, att komma iväg när man har pluggat och de är jätte grått och regnigt ute så ah de känns typ som ett bra match väder, haha vet inte men jajaajaj.  Nu orkar jag inte skriva mer. Vi hörs, kramiiis !! 
 
 


 

Dagens outfit

tröja - abecrombie 
jeans - finaltrycket
skärp - tessie eller Chelsea 
armband - Gina och cc tror ja!

haha min arm 😂

Armen igen 😂


MOT TRÄNING

nu ska ja träna innebandy i två timmar, vi hörs sen!



Helgen

hej!
Discot igår gick väl helt okej! De har gått bättre, men jag hade iaf en jätte rolig kväll 😊 i idag så har jag spelat innebandy match och de gick jätte bra och såå, la mål och assister ✌️
Väldigt kortfattat om helgen haha, 
oooooo imorgon börjar en helt ny vecka med tre prov framför mig.. Vilket känns sådär :/ men då får jag tänk att jag får en belöning i slutet av veckan, för nästa helg åker jag och johannorna upp till Stockholm ocj ska gå på jason Derulos konsert! Kommer bli grymt och kommer shoppa i sthm med!! Så de längtar jag till super duper mycket. så kanske inte kommer bli den bästa uppdateringen denna veckan för de står plugg på schemat varje dag efter skolan.. Men så är de! Hoppas ni haft en bra helg. Måndag imon, kram på er!! 



Lite bilder ifrån helgen :D
Fille och Adam får stå för bilderna ;)

:)

godmorgon, vaknade vid tio idag ungefär, så åt jag frukost och lite sådär. Kollade på ett as läbbigt yt klipp med pappa förut på vår samsung platta som pappade hade fixat eller nåt, iaf kanske lägger upp de här sen!
Sedan la jag mig i sängen igen för att kolla på dom två nyaste pll avsnitten, har missat dom så måster verkligen se dom!! så spännande. Nu ska jag upp och duscha, göra mig iordning osv. Sen vid fyra ska jag ju till hallen och med klassen så ska vi fixa inför discot och så som vi ska ha ikväll, de kommer bli sjukt skoj och hoppas de kommer massa folk!! drömde att vi hade de inatt, hahah så fail. 
 
Ni får ha de jätte bra så hörs vi kram!
 
 
 
 
 

TOP MODEL SVERIGE 2014!

på måndag börjar top modell Sverige! Är sjukt taggad. Älskar verkligen de programet.
Tycker de är sjukt bra och har kollat alla gånger som de har gått. Men detta året ska de ju vara för killar och tjejer. Undra hur de kommer bli? de lär vi se på måndag klockan åtta på kanal tre. Baaaaam, hhaah ;D
Brukade kolla väldigt mycket på american next top model , de är också riktigt bra. Men svenska följer man ju mer, så de ska bli sjukt kul att de börjar igen! Missa inte de!
 
 

Miranda kerr

Miranda, en sån sjukt söt tjej som är Victoria Secret modell, hon är en av mina favoriter utav dom alla! Hon har en speciell stil och är hur snygg som helst! 
ja menar kolla på henne??







FREDAG

åh, den efterlängtade helgen!!
idag gick skolan braaa, matte provet gick bra tror jag så de kändes skönt. 
Efter skolan gick jag med Johanna hem! Vi åt, bakade kladdis, kollade på massa filmer från när vi var små haha, och sådär, de var jätte skoj! 
Nu ör jag hemma ich ska nog vara hemma resten av kvällen, har lite ont i huvudet och sådär men ah, så nu har jag bäddat ner mig i sängen med datan 
Och ska sätta på filmen frozen! Har ännu inte sätt den en så de var verkligen dags nu ;) hoppas ni får en bra helg! Själv längtar jag till imon, då blir de ju disco i valldahallen! Weeeey

FÖRLÅT FÖR JÄTTE DÅLIGA BILDER MEN DE KOMMER BÄTTRE FRAM ÖVER! (Min middag;)

Tordag!

hej ! 
Då var denna långa torsdag nästa över.
Gick i skolan till klockan fyra som vanligt, sedan gick jag hem och pluggade för har massa plugg. Imorgon har vi matte "test" de kommer säkert gå bra men matten och jag är ju inte direkt bästa vänner...
Sedan var de konfa vid sex och idag har min konfa grupp med och medverkade i en gudstjänst, visa typ läste texter, delade ut böcker och skötte ljud/ljus osv. Jag och min kompis mickan vi sjöng en låt tsm! De gick super bra med tanke på att vi reda på de en halv timme innan och jag kunde inte texten alls eller något så vi sjöng bara igenom den två gånger med Ulrika som spelade piano haha, men lärde mig den låten ganska snabbt, så de var bara att köra. Sen gick vi upp och sjöng en låt till då hela kyrkan fick vara med och sjunga. :)

Nu ska jag gå och fixa inför morgondagen, kram på er!

















IIIIH

(Inte min mobil som screenshota de)

daily inspo






heejhejhejhej

hejsan, hoppas ni gillade Sälen videon förresten, musiken var ju inte bästa kvalitén för att jag var tvungen att spela in den. Men! Mamma Har köpt ett iTunes kort nu så har laddat på lite pengar så nu kan jag ladda ner lite bra musik till mer videofyme videos! (Köpa appar osv) 

Så sitter jag i soffan och knaprar på lite vindruvor efter innebandy träningen, de var riktigt kul på träningen idag och i helgen blir de match tsm med 01:orna, för dom behövde in lite folk så vårt lag ska spela med dom. ;)
I helgen så ska min klass ha ett disco för alla 6:or ocj 7:or på lördag så kom dååå ifall du går i den klassen och läser detta! Kommer bli grymt!! så ska vara där hela lördag kvällen ocu hjälpa till osv. 
Vet inte vad jag ska skriva mer, men jaaa, hoppas ni haft en bra lov, eller kommer att ha! Kram ✌️



säääälen 2014


Daily inspo












Kommer aldrig på rubriker

  Hellooo, idag har jag bara slappat och kollat klart på första säsongen på the oc, en sånhär dag behövdes verkligen! 
Sedan var de match vid fem och tyvärr så förlorade vi med 2-0
Imorgon börjar skolan, vill verkligen
inte men thats life..
Ska snart fixa lite inför imorgon,
lägga fram kläder, packa gympan  
så jag slipper göra de imorgon.
🎀hoppas ni haft en bra söndag🎀
vi hörs!🌟

(har verkligen inte tagit någon bild idag, så ja haha denna får duga.)
diannaaaa, hur fiiin??


Snö kaooooos

haha de är sjukt hur mycket snö de är här. Idag har de snöat hela tiden och de går knappt att gå ut, haha ne men du blir helt snöig. Just nu sitter jag i bilen och vi ska snart åka. Så fort dj öppnar bil dörren så flyger de in snö, undra ifall vi kommer komma ut från Sälen 😂

Well well, jag bloggar nog mer när jag kommer hem. 6 timmars bil färd nu.. Orkar inte :( snapa och kika mig!! @grysan






Idag bär de av hem

hej alla fina bliggläsareeee!
Igår vad sista dagen här i Sälen och ja, hela veckan har varit super. Haft jätte mysigt och roligt med Johanna och hennes familj här, så de har varit jätte bra! Johanna åkte tyvärr hem med hennes familj på torsdagen för att hon inte mådde så bra osv, så jag flyttade över till stugan där min familj och en annan familj som vi umgås med bodde i. Så yes, har kört mycket off pist med freddan och Nora haha sjukt skoj, och igår var de lite after skiii hittade väääärldens sötaste kille haha asså 😂

Idag bär de av hem. Känns sjukt skönt
För vill hem och sova i min egna säng, haha ich har sina kläder i sin garderob o allt. Medans alla föräldrarna städar stugan ska jag freddan och Nora åka hund spann. Har alltid velat göra de så de kommer bli as najs! Skriver om de sen.
Hundarna är ju så sjukt fina så ska bli as kul att få träffa dom. 


KRAM PÅ ER VI HÖRS SEN.
bild från just nuuuuu






sant







cozy

de bästa är ju att ta en varm choklad efter en lång skidåkning, mmmm!!




✌️

Hejjjjjjj, nu har vi åkt skidor hela förmiddagen och nu sitter vi uppe i backen på ett stort lunch ställe, haha lyxigaste lunchen denna veckan i skidbacken kan man säga. Hur gott som helst iaf. Nu ska vi nog snart ut och åka lite till! Idag har vi åkt över till Lindvallen , de är bäst häääär;) ikväll blir de finalen i fyra manna kotte, haha jag och Johanna är ett lag mot henke och Hampus. Vet inte vad jag ska skriva mer men ah. Nu ska vi åka mer skidor. Kramiiissaaar


åh just de, igår åt vi på lammet och grisen med min familj som var där också! Asså de är så sjukt gott där, du går till kocken säger vad du vill ha så skär han upp de. Haha de blev väldigt mucket mat nu med yesss



skidoooor

blir inte jätte bra och rolig uppdatering nu, åker skidor hela dagarna, osv.
Ikväll hade vi spel kväll, haha vi spelade yatzy och fyra manna kotte och käkade benne, chips och dipp!! göttt!

Hoppas ni har ett super bra lov. Kram :)



SÄLEN

hejsan! Bil resan idag gick jätte bra och ja vi var framme vid halv två. Så då hyrde vi skidor och skid kort osv, sen gav vi oss ut i backarna, sååå roligt!! Älskar att åka skildor, imorgon så ska vi åka över till massa olika fjäll och åka runt osv. Vi liksom bara värmde upp idag. Sedan checkade vi in på hotellet, eller typ en lägenhet? Och gick ocu handla lite på Ica som ligger jätte nära här och så åt vi middag. Perfa!

Resten av kvällen ska vi bara chilla ich så, kanske gå till själva hotellet där de antagligen är party/after skiiii
Vi lägger oss nog ganska tidigt idag för vi båda är rätt trötta. Yesss, har filmat massa också så ska klippa ihop en film i slutet av veckan också. Hare braaa!!

Här har ni massa bilder från idag.

haha bjuder!!






Middag

haha de blev middag halv tio, italiensk familiaaaa lite sådär.
Så gott va de och super trevligt, nu ska jag och Ebba gå ut med Egon sen blir de efterätt. 
Shit måste hinna packa de sista också! 
Hare bra.
hur gott som helst!

New in || Beauty

nu tänkte jag visa er vad jag köpte idag, blev bara smink saker eftersom de var de jag behövde! Både min concealer och mascara har tagit slut så behövde akut nya!! Sedan fick jag små prover på the body shops dag ich natt kräm, så har använt upp båda proverna nu och bara använt dom och assåå Gud vad ja älskar dom! Dom är hur bra som helst! Så var tvungen att köpa två full storlek idag. Kände att jag behövde två riktigt bra krämer och dom här kommer ju hålla ett bra tag.

telescopic mascara Loreal Paris - 169kr
Dream lumi toutch concealer maybeline new york - 119kr
natt och dag kräm vitamin E linjen. The body shop 195kr och 150kr
sist köpte jag bara ett lite torr shampo, för de stora har tagit slut så behövde verkligen ett nytt! Alla tjejer måste ha ett;) + ska ta med de till Sälen med :)

Kram!

mot stan

Godmorgon, nu sitter jag i bilen påväg till stan! Ska in och köpa lita små saker bara, lite beauty sakeeeer ;) så jag lägger upp sedan vad jag har köpt! Med tanke på att jag åker till Sälen imon så måste jag köpta lite saker innan vi åker.

Sedan när jag kommer hem måste jag börja packa allt tills imon, och ikväll får vi gäster hemma, ska äta middag och sådär. Och Ebba kommer då med! En tjej som är lika gammal som med i den familjen då, så de ska bli kul att träffa henne igen. 

Så de är de som händer idag, måste också försöka komma i säng i bra tid idag för imon kommer Jonna och hämtar mig vid sju. Tagga!





meeeeeee♥

7. saker jag älskar

 

- .Sjunga och dansa! Sjunger hela tiden och är rätt "sprallig" av mig haha ;)

 

- Resa, tycker de är så spännande och roligt, love it.

 

- Känslan när du har lämnat in en skol uppgift, så gööötttt

 

- Mysiga kvällar/sleepovers med bästavännerna, 

 

- shoppaaaa, när du kommer hem med masa nya saker som du älskar!!

 

- Mina vänner, familj, nära och kära.

 

- Sommaren, åhh vill ha sommar sommar sommar!! sena sommar kvällar asså så myyys

 

- Musik helt klart, vad skulle man göra utan de?? NADA. ♥♥♥

 

 

 3 saker om mig själv 

- Jag är oftast en väldigt glad och social person. ☺

 

- Jag är en väldigt förlåten person,(lätt att förlåta andra) kan man säga så haha?

 

- Är typ alltid hungrig, älskar maaaaat 

 

 

 5 saker jag hatar 

- När saker inte blir som planerat

 

- När jag är riktigt hungrig och inte har tillgång till mat, haha värsta känslan

 

-  När spotify dampar :(

 

- Folk som går och runt och tror sig

 

- att gå hem från skolan, så tråkigt!! 

 

(kom på en sak till, haters. Personer som bara klagar på Justin och hatar utan anledning.. )

 6 ord som breskriver mig

- Glad

- Envis

- Galen

- Ärlig

- Omtänksam

- Social

 

 puss! ♥

 


Fredag

Tjoosaaaaan, asså shit nu ör de lov!! Så sjukt skönt och skoj ska de bli! Har precis lämnat in alla skol uppgifter nu och de känns faktiskt riktigt bra.
På skolan idag så hade vi lite mys och kollade på sunes jul och fick glass och kladdkaka, tycker de va riktigt snällt av våra lärare :))
Efter skolan gick ja Johanna och Johanna hem med Kajsa. Trevligt trevligt. Sedan följe johannorna med mig hem då och vi har typ bara chillat och gjort massa olika saker haha, 
Snart ska ja äta tacos när Jonna åkt hem och ikväll ska jag bara kolla serier och chilla, är as trött. Ska också förädla göra lite roliga blogginlägg ikväll! Dagens planer får ni imon, puss på er!
hah Twins på gympan 
ego picccx


I MINA ÖRON





( denna låten är liksom låten i serien the oc som ja kollar på)

dagens




turneringen

hejsaaaan! Vollyboll turnering gick la inte så bra haha, vi kom sist.. Men de var skoj ändå, och sjukt skönt att slippa skolan! Åhh, för idag är vår längsta dag och vi går till fyra och jag kom hem vid två så sjukt skönt för är rätt trött nu efter att ha varit i en gympa hall hela dagen. Så när ja kom hem så tog ja en lång dusch och Bytt om till cooozyy kläder och ska nu sätta på ett avsnitt av the oc på tv:en. Gött. Måste dock göra svenska sen men nu ska ja vila. Imon är de fredag hur skönt! Puss O kram!





volleyboll

Hej på er! Nu har jag precis ätit middag ich ska snart byta om till tränings kläder. Ska till innebandy träningen snart. Ska väl bli skoj, men är så sjukt trött bara. Imorgon blir de ingen skola för min klass ska på volleyboll turnering, haha så götttt att slippa skolan! Så var och handlade massa gott tills imon. Vi ska vinna!! 
sen är de bara fredag kvar, så är de looov!! Så grymt. Måste bara lämna in svenska ich so uppgift sen är man klar.
På söndag drar jag till fjällen med Jonna! 
Vi ska vara där till lördag, då vi dom sista dagarna flyttar över till min familj och stannar längre. Kommer bli super skoj ocu ska göra en videofyme film om hela veknan, så de kommer upp då.
Ni får ha de bra! Kram 💖





White


vitt, snyggt, stilrent.


:)

Hej på er!! Dagen idag var väldigt chill och bra. Efter skolan gick ja pluggade och åkte sedan på match. Matchen slutade 2-0 riktigt surt, men men.
Laddade ner spelar "flappy bird" idag, för typ hela min klass spelar de haha, tror rätt så många gör de och asså varnar er man blir beroende!! Seriöst, haha suger dock på spelet, är på 11, hahahah.

Aja, ph snart dååå! Final veckan;)
Fast ändå inte så kul för man vet vem som vinner för alla spoilar sönder :(

Ha de G
ett collage ja gjorde idag, prettyyy




always be yourself







några av bilderna som jag och Annie tig i helgen 🌟


today

hallå hallå! Idag har jag bara pluggat, chillar osv innan matchen! Så sen spelade ja ju match då, de gick bra ocu vi vann!! Götttt va de, men seda är de en annan femma hur domarna och de andra laget var. Blir så trött på vissa domare ibland, men de orkar ja inte ta här. Efter matchen åkte ja och pappa och handlade lite ich då köpte jag sånnadär k special bars, hur Goa som helst!! 

Nu har ja precis duschat och ska snart äta middag. Och förbereda inför måndagen imorgon, SISTA VECKAN INNAN LOVET SÅ J**LAAA GÖTT, haha seriöst. 

lite fina bilder bara ❤️😊







✌️

kom hem för en stund sedan! Var och kollade på hockey match med Annie, där träffade vi Jessica, Wilma och Samuel. Så ja de var la skoj att kolla på de! Så när ja kom hem förut så kollade ja hälften av melloooo. Och nu har ja lite mini "spa" nej men lite face careee liksom, snart ska ja krypa ner i sången och kolla på de nya PLL och VD! Perfaaaa!
Imon blir de match, taggaaaaaa




fredag!!

hej!! igår hade jag en jätte bra fredag. Efter skolan åkte jag och Annnie hem till annie, åt lite, handlade massa jordgubbar, vindruvor, banan och mjölk choklad. SEdan drog vi hem till mig och ja bara chillade här lite osv. Så åt vi tacccoooooooos! haha sedan gick vi ut åkte pulka, haha så sjukt skoj. De var helt kol svart ute så de var lite läskigt i skogen, men ja haha vi hade inget annat för oss så varför inte?
Efter de, så gick vi hem fixade våra frukter, smälte både mjölk choklad och vit. Och så gooottt blev de! dubbelt så godare än godis, chips osv. Så fräääscht liksooom. Så åt vi de, skrattade sjukt mycket och ja sen blev de lite kaos om en sak men orkar inte ta de här.
 
Hoppas ni får en bra lördag, njut av helgen nuu, pussssss
 
oredigerade bilder men ah. Gott va de!
 

Perfection