Vädret 😍

Hej! De är as segt att mobil blogga nu med iPhone fyran men jaja.btänkte berätta lite snabbt vad jag gjort!
I fredags efter skolan åkte jag in till Kba med Jessica och Annie. Vi träffade ganska många där inne, Samuel, la, Wilma, kigge Anton osv. Så ja vi var där hela eftermiddagen och "hängde runt" bara! Och de var sp fint väder asså de var så härligt, typ sommar 😁 
På kvällen sov Annie hos mig och vi gjorde lite olika saker bland annat gjorde vi smält choklad, vindruvor och jordgubbar. Alltid lika gott. 
Imorse vid elva åkte jag och tog årets förts dopp!! Haha sjukt, 29 mars liksom! De var sjukt kallt men trodde de skulle vara kallare faktiskt men nu är de gjort! Var på innebandy träningen förut och snart ska vi äta grillat och snart kommer Jessica med. Vi får de vad som händer ikväll, antagligen träffa några! Ha de bäääst😋



California

Någon dag ska jag hit. De ska jag. De har alltid varit en dröm, att få besöka california och bo där. Shit vilken dröm. Bort ifrån tråkiga kalla sverige, även fast Sverige är bäst så älskar jag att resa och testa nya saker! Flytta dit kommer jag nog göra en gång i tiden, california dreaaaaam 
 
 

lämnat in mobilen

hejsan hejsan! idag slutade vi vid tjugo i fyra vilket är våran längsta dag. Vi bakade bullar sista lektionen på hk:n, de blev sååå goottt fast nu vill ha inte ha en bulle till haha blir propp mätt på två typ. 
När jag kom hem så säkerthetskopierade vi min moibl så åkte vi och lämnade in den. Ska få ha en iphone 4 nu i någon vecka, kommer sakan min bebis. Haha ne.

Nu ska jag kolla på the oc och sedan äta middag. Fredag imon, gööööttt!!!
 
seeeeeeeth<33

believe movie

nu har believe movie kommit ut, åh den är så bäst! Längtar verkligen med att få se den igen!
 

Äntligen över



Lite random bilder ifrån veckan 🙈❤️

Hej! De va ett tag sedan , men denna veckan har verkligen varit fullt upp. Vi hade so prov idag så har pluggat på de och nu är de äntligen över vilket känns sjukt skönt, jag har spelat innebandy mån, tis och ons. Träning mån , ons så hade vi match igår. Vi förlorade tyvärr:( men vi kommer sämst tvåa i serien så de är as bra! 

Nu är so provet över men då är de spanska läxa imon och engelska uppsats på fredag så de tar aldrig slut.
Men men, idag var jag med kigge och Jessica, vi Chillade mest och åt osv. Sen åkte vi på träning då och nu ligger jag i sängen och ska snart sova. Imorgon ska vi baka kanel bullar på hk:n taggar de as mycket, haha så gott!!
Just de, spräckte min mobil i måndags så veckan började ju inte jätte bra. Både mina högtalare och skärm är sönder nu så imon ska jag lämna in mobilen så jag får en ny, den är ju helt sönder nu haha..

Hoppas ni har de bra, Kramis!


inspo fashioooon














when i am with you theres no place i rather be

goaste låten 
 
hejsan! Vi vann matcher igår, vi krossade dom med 3-0 så nu ligger vi högst i serien och vi har en match kvar att spela. Tagga!!
Efter matchen gick jag hem och dushade och åt och sådär, sen jag gick jag och mötte jessica så cyklade vi till hallen och kollade på killarnas match! Där träffade Henke, Axel och Viktor och några mer. Sen cyklade vi hem till mig genom skogen igeeeeen som var sjukt lerig när vi kom hem till mig åt vi middag, seriöst goaste middagen på länge haha. Efter de så körde pappa oss till viktor där axel, henke och linus var. Vi spelade fifa, snackade och åkte moppe fyfan va kallt de va, men ah de va skoj :) Vi åkte bara runt lite, de var typ världens finaste katt där åhh så söt!!
Iaf vi åkte hem vid kvart i tolv eller något, så när vi kom hem så åt vi igen, fixade oss och värme upp oss för shit va kalla vi var. Vi snackade i tele med våran saknade kompis Alexander ifrån hovda i en timma och sen somnade vi vid halv två tror jag. 
 
Idag är de söndag och de är bara dans som står på scehmat ska nog plugga lite också. Hoppas ni haft en bra helg så hörs vi, kraaam! 
 
några bilder ;)
 
 
 

Matchtagg

tagga match snart, ifall vi vinner har vi stora chanser att vinna hela serien så nu kör vi!!
 

go freda, lördag

helluu! hade en perfekt fredag igår med bästa johanna. 
Efter skolan tog vi bussen hem till mig och åt osv, sen bestämde vi oss för att åka in till kba för att träffa lite folk. Så åkte vi in och träffade kigge. Haha vi gick och fixade med johannas kort, gick där inne och bara hade allmänt chill. Sen skulle vi gå till hand kompis som bodde lite komplicerat hahah så vi gick dit men han vägrade att komma ut så de blev ju lite wierd. Anyway så gick jag och johanna tillbaka för våra pappor kom och skulle handla på kvantum så då gick vi där inne och handlade med dom ;) 
Efter de åkte vi båda hem, åt middag osv osv. Sen sen sen kom johanna till mig och då gick vi tsm till Anton så var vi där hela kvällen och hade de jätte mys och skoj! Vi badade i hans jacuzzi, kollade tv och åt godis typ. 
 
Nu ligger jag i sängen med ett glas smootie och ska kolla på de nya vampire diaries ansvnittet som kom ut igår, så spännade är de nu så måste kolla nu! Dagens planer får ni sen, puss på er! 
 
 


träningskläder hm & gina ♥

måste tipsa er om träningskläder på gina och hm!
dom är sjukt snygga och kostar inte alls mycket, tycker de är mycket roligare att träna när man har fina träningskläder, haha jag blir typ mer motiverad då ;)
Tycker dom är as bra och billiga, stort tips ♥
 
 

Fredag!!! Gå till skolan 😋

nu är jag påväg till skolan! ska möta Annie nu. Idag är de fredag yeeeey, vi har bara tre lektioner idag så de är gött, ni får ha de bäst kram!




PLL♥

shit! ifall du inte har sätt de senaste pll avsnittet som kom ut igår så se de nuuu!! Såg de igår med johanna och vi flippade ur för de var så spännande och bra haha!
de var så spännande och man fick verkligen reda på mycket. Älskar denna serien, såå bäst.
Längtar tills sässong 5 kommer ut, den verkar sjukt bra ♥
Tror nog alla vet vilken serie detta är för ja vääldigt många kollar på den haha men de är för den är så bra!
Kan inte säga så mycket mer för vill inte avslöja men iihhh va bra de va, kolla!!
 
 

Onsdag

Hellu! 
Åh, detta kändes nog som den längsta onsdagen på länge.
Vi hade väldigt långa ocj intensiva lektioner och korta raster. Men men, 
halva veckan avklarad nu ✔️
Efter skolan åkte jag hem Johanna hem
för sedan ta bussen in till stationen och ta pendeln in med konfa 
gruppen till Gbg. Vi var på ett musiem 
med massa afrikanska bilder osv.
Nu är jag hemma och har precis kollat på top modell, så braaa!!
Nu ska vi fira Patrik (mammas kille) 
för han fyller år idag så vi ska äta lite
efterätt osv , asså godaste på länge
glass och doppade jordgubbar i choklad, muums!

har gjort sönder mina högtalare i mobilen också så ska nog åka och lämna in den imorgon, den typ surrar skit konstig haha creepyyy, ne nu orkar ja inte skriva mer ;)
Ni får ha de jätte bra, kraaam! 



Två bilder ifrån skolan idag haha;)





Sant




Godnatt

hejsan!! Äntligen är måndagen över.
Innebandy träningen idag gick bra och de var roligt och sådär. Skolan idag var som vanligt och vi hade so redovisning idag och de gick jätte bra! Äntligen är d över. Denna veckan har jag inga mer prov så de är sjukt skönt, haft de varje vecka nästan:/
Nu ligger jag i sängen och ska kolla på top model för missade de senaste som kom idag. Sen ska jag sova, kram!'



Shoes


Dom tre vanligaste "vår och sommar" skorna måste vara converse, palladium och vans. Tycker alla tre är jääätte snygga! och skulle väldigt gärna ha ett par av alla haha. De finns så många olika färger och mönster på alla, vilken tycker ni är snyggast?

Haul


Armband ifrån ginatricot 
beställde detta för 2 veckor sedan och fick hem de i fredags! Är så nöjd, älskar dom båda. En real techniques,  powder brush och stay matte ifrån rimmel London 

detta var västra kapet!! Dom var ner sänkta till 99 kr och dom kostar egentligen 400 så de var bara ett måste, nu till våren är färgade byxor så snyggt så helt klart värt de!
Dom är ifrån dr denmin!

Lipscrub ifrån lush i smaken mint, åh älskar deeeeee
En vanligt tröja ifrån Chelsea bara, finare irl, super söt!

sedan min älskade jofama skinn jacka, är helt kär i den och är sjukt glad över den, mina föräldrar delade på den för ja den är väldigt dyr.. Men värt de! Kommer ju inte få en ny på lääänge för denna kommer ju hålla! Love it ❤️

PUSS!





min helg i bilder!

ett collage med massa bilder från helgen. Super duper braaaa helg!

idag så badade vi och gjorde lite drinkar haha, shit vad de kändes som sommar. Snart kommer Johanna och senare ikväll ska vi på dans. Igår kväll var vi bara hemma och hade allmänt skoj! De kommer komma upp en "collective" Haul sen. Vi hörs sen! Kraaam



Påväg hem!

Nu sitter jag på bussen hem från Göteborg! Haft en super bra stund inne i Göteborg med Johanna och Johanna, haha vi är ju inte dom bästa på att hitta hahaha 😂men vi hittade allt tillslut, vi fikade och köpte lite saker så kan visa er sen när jag kommer hem ifall ni vill! Och de var jätte fint väder idag också så de var super bra! 
Här får ni lite bilder från Gbg idag , 

Nu ska jag hem och äta och sen sticka på match, tagga!






fridaaaaaay!

Fredaaag!! i missed yooouuuuu
 
Hej på er! Nu sitter jag i skolan och har rast. Men idag är de fredag riktigt skönt, vi har inte så jobbiga lektioner idag så de är gött. Vi slutar halv tre.
Idag så ska jag åka in och prova skinnjackan en sista gång och sedan tror jag att jag ska köpa den. ikväll så måste jag gå på en slags gudstjänst konsert (har med konfermationen att göra) Så ska dit med några kompisar ikväll. Sedan när jag kommer hem så ska jag nog bara va hemma  och kolla på pll, har inte sett de än!! :o
På lördag ska jag nog inte till göteborg med johanna och johanna, kommer nog shoppa lite för de var ett tag sedan och ja, de ska bli kuuuuuul, sen är de match! en ganska viktig match så hoppas vi vinner, o efter de ska jag sova över med några kompisar. perfekt lördag! ;)
 
På söndag ska jag nog följa med Johanna till gymet, haha ska se hur de är och ifall de är värt de så blir de kanske ett gym kort. Hoppas ni får en bra helg! kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam :D
 

LALALALA

hejhej! Sorry för dålig bloggning men de är lite segt nu haha, skolan tar tid hela tiden och träningar osv. Men idag har jag varit och kollat på en skinn jacka ocj ska nog köpa den imon! Älskar den så de är skönt att äntligen få ha på sig en vår jacka nu när de är så fint väder. 

Nu ska ja åka hem och äta middag och kolla på de nya PLL och top model som jag missade igår! Lite snabbt om idag bara ;)

Fredag imorgon, sköööönt!!
Helgens planer får ni i ett annat inlägg!









Tisdag




Hallå! Efter skolan idag gick jag hem med linnea och Johanna' de var jätte fint väder idag och dd är så skönt med sol, så vi bestämde oss för att gå hem istället för bussen. Riktigt skönt! 
När jag kom hem åt jag och pluggade. Imorgon har vi so redovisning och på fredag har vi ni redovisning så pluggade lite på de! 

Tips: efter skolan gör jag nästan alltid smoothie när jag kommer hem och jag tipsar verkligen om de! De är super smidigt att göra, roligt gott och går fort att "dricka" + de finns massa olika bär som du kan ha i så de kan bli massa olika smaker och du kan mixa massa. Jag tar alltid vanlig youghurt ich sedan bär! Ibland blir de hallon, blåbär, mango, jordgubbar vad som helst! 
Man kan också bara ta yoghurt då, lite vanlijsocker och en banan ifall man inte har några bär hemma, blir med super gott!!


Well, vid fem ungefär så ringde Jonna mig och ville att jag skulle komma ut så ja då va vi ute och åkte long board, de var faktikst jätte roligt, inte så svårt ;)
Så vi var ute en timma kanske och åkte i området och pratade osv :)) nu ska jag snart äta middag och sen ska jag åka in till stan med Nora och Magdalena, haha ja lite sent kanske men vi ska köpa en present. Nu orkar ni säkert inte läsa mer så ha de braaaa, Kramis! 


3 låtar 👌






nattiii

heejsaaaaan!
Idag var ja och Jessica i  hallen och kollade på matcher och så. Så åt vi thaimat vid Innan vi drog till hallen sen på kvällen igen, så var vi där hela kvällen igen,  för de var vår parallell klass som hade en sak för små barn där så vi gick dit! Dom sände typ melodifestivalen där, Träffade felicia och massa andra där inne också! Så de var skoj ☺️👌 
De sög ju att hon Sanna vann, nummer 10 skulle ju vinna!!

Aja, nu måste ja sova för imon blir de match och dans! Nattiii😋



2 serie tips!

 
 
 
 
Kollar på ganska många serier och tycker de är jätte kul! Nu hinner jag inte titta så ofta för har ganska mycket annat att göra men när man bara slappar, inte har något att göra och sådär så är de jätte kul o kolla på en serie, så tänkte ge er två st serie tips. Båda är ungefär samma och liksom samma genre! Båda handlar om kärlek, drama och lite läskiga saker som händer så de är spännande med. 
 
One tree hill: åhhh de är så sjukt mysig och bra! Detta är de absolut bästa och är den ända serien som jag har kollat klart. de finns hela nio sässonger. Den är sååå bra och man verkligen kommer in i den och lär känna alla personerna, de som är lite coolt är att man ser verkligen en sjukt stor skillnad på dom från sässong 1 och 7-9, man ser dom växa genom hela serien liksom! + har blivit sjukt inspirerad av denna serien. Tipsar verkligen om denna serie.
 
The oc: Denna kollar jag på just nu och är på sässong 3, denna är också sjukt mysig och utspelar sig i Californien så de är rätt najs. Den har hittils varit jätte bra och de händer nya saker hela tiden. Dock finns de bara 4 sässonger vilket är lite synd men ah. Denna handlar om ungdomar mest men också om lite vuxna par. Jätte bra serie och tipsar verkligen om denna med :)
 
 

Fredag!


Hade en jätte bra fredag igår! Efter skolan åkte ja hem och packade osv, sen körde mamma mig till Jessica! Så va vi bara här och Chillade, åt osv. Sen cyklade vi till Anton, i skogen!!! Asså de va sjukt läskigt för de är bara slog hela vägen och de va sjukt mycket lera så. Vi trillade av cykeln två gånger, fast asså inte så vi trilla på marken, svårt att förklara men vi blev ju inte leriga haha skitsamma, men ah så va vi his Anton och gjorde massa saker haha as skoj!;)
Sen åkte vi hem och pratade med massa people, ett par as Goa skåningar. Sen somnade vi väl vid ett tror ja.

Idag ska vi nog till hallen ich kolla på innebandy matchen och ska kanske dit ikväll för de ska va någon melodifestival sak där, så kanske linnea ska va med.

Ni får ha de jätte bra! Kraaaaaam












Daily inspo












Finally over

Hejsan! Äntligen är matte provet över och inget mer plugg den här helgen iaf! Skönt!! Skolan idag var som vanligt, haha spela kort på rasten är ju standard nuuuu, 🙈
Efter skolan följde jag med JEssica hem. Vi åt, kollade lite på norska ph, lite på youtube och gjorde en video blogg till hennes blogg ;) sedan var de innebandy träningen och de var skoj! Efter träningen har vi alltid fys och vi var inte jätte många idag så jag och ett gäng tjejer höll i fysen själva så vi gjorde riktigt bra övningar med olika appar, youtube osv! Bästa känslan efter en bra "workout" nu har jag precis duschat och kollar på Sverige - Turkiet 😋

Vi höööörs, kramissss



skolan skolan skolan

hellu! Efter skolan både igår och idag gick jag hem direkt för att plugga matte för vi har matte prov imorgon. Dock är de på avancerad nivå och har inte så höga krav på mig själv där .. Men ah!
Som ni ser har jag ändrat headern, eller inte jag utan min kompis Alva hjälpte mig med de! Ska börja blogga lite "snyggare" bättre bilder, och sådär. Kommer inte bli lika många inlägg utan färre mer väl gjorda. Får se hur de går haha ;) idag år de semla dagen så var ju tvungen att äta en semla förut haha! ikväll är de top model igen, wihoooo asså bästa programmet. Ni får ha de bra! Kram 😋




lördags

hellooooooo, igår lördag var en super mysig dag. Först var jag i stan man mamma ocj Nora, köpte två saker som kommer upp snart. Så fikade vi och lite så! Sen när vi kom hem så åkte jag till samlingen. För vi spelade innebandy match, och de gick super bra!! Vi vann med 4-3, två mål och assist la ja. 
Vi vann för Justin liksom! ;)
Efter matchen gick fille med mig hem så duschade vi, åt osv. Sen kom Johanna och Johanna och då bakade vingård till Justin och fira hans födelsedag lite hihi, så badade vi jacuuuziii, gick ut lite, pratatde och spelade kort haha! Ja, så sov dom här och så! Super mysig lördag kväll 😊 nu ska vi snart upp och äta frulleeee tror ja.

Idag börjar dansen så ska på den idag och så ska jag titta de sista på min no uppgift och lämna in den. Hare bra, kram




( Hahaha finare irl)



HAPPY BIRTHDAY TO YOU JUSTIN

🎵 Happy birthday to you, happy birthday to you, happy biiiiirthdaaaaay dear Justin! Happy birthday to yooooou🎵🎂🍰🎉 

Idag är de Justins fördelsedag, 1 mars 1994! En dag som nog hela världen känner till,  och han fyller 20 år!! Sjukt. Skulle kunna skriva en lång text och hobom O allt men ja inte nu. Justin är bäst bäst bäst, ocu han förtjänar den bästa födelsedagen! 
han betyder extremt mycket ich älskar honom sååå mkt och är alltid vid hans sida.

#foreverabelieber#proudbelieber

Grattis på 20 års dagen Justin! 
Kolla på bilderna, kan inte fatta att han har blivit så stor 😂😍












Asså de är sjukt! älsklingggg😍


Wanties right now


åh nu när våren kommer vill man ha så mycket nytt, iaf ja, ut med alla vinterklädera och på med vår kläderna. Kanske lite tidigt än, de är bara mars men så fort de är sol så blir de så mycket vårkänsla! 

vill införskaffa mig en ny skinnjacka, de är paniiiik, Palladium så snyyyggt mina gamla är nog liite små. Och ett par nya solbrillor skulle inte sitta fel!

Sedan lite beautyyyy där uppe som jag sååå gärna vill ha! Kanske klickar hem något idag.. 

Dom mönstrade slapp byxorna är ju såå coola och har verkligen inga sånna, och de är typ de skönaste och ha på sig! 

kram!











SOMMAR

kollaaaaaa på bilderna 😰 
Vill ha sommar NU



jaaacuuzziiiii


bada förut med syrran och mammii, så skönt! De var ett tag sedan nu.

 Btw: benjamin på lets dance, så snygggggg, och verkar så himla go och trevlig haha!;)