2 serie tips!

 
 
 
 
Kollar på ganska många serier och tycker de är jätte kul! Nu hinner jag inte titta så ofta för har ganska mycket annat att göra men när man bara slappar, inte har något att göra och sådär så är de jätte kul o kolla på en serie, så tänkte ge er två st serie tips. Båda är ungefär samma och liksom samma genre! Båda handlar om kärlek, drama och lite läskiga saker som händer så de är spännande med. 
 
One tree hill: åhhh de är så sjukt mysig och bra! Detta är de absolut bästa och är den ända serien som jag har kollat klart. de finns hela nio sässonger. Den är sååå bra och man verkligen kommer in i den och lär känna alla personerna, de som är lite coolt är att man ser verkligen en sjukt stor skillnad på dom från sässong 1 och 7-9, man ser dom växa genom hela serien liksom! + har blivit sjukt inspirerad av denna serien. Tipsar verkligen om denna serie.
 
The oc: Denna kollar jag på just nu och är på sässong 3, denna är också sjukt mysig och utspelar sig i Californien så de är rätt najs. Den har hittils varit jätte bra och de händer nya saker hela tiden. Dock finns de bara 4 sässonger vilket är lite synd men ah. Denna handlar om ungdomar mest men också om lite vuxna par. Jätte bra serie och tipsar verkligen om denna med :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: